nya tag

Helgen är slut. Tråkigt, men sant. Allt bra tar slut alldeles för fort.

Det har varit en riktigt rolig helg. Den hade mycket kul att bjuda på. Jag vill att det ska va i fredags idag, så jag har hela helgen framför mig.

Jag fasar för imogon. Åbro. Med ett helt nytt gäng, jag har typ inte träffat någon av dom. Min utbildningstid är slut och jag börjar på allvar imorn. Det känns som att det hade varit tryggt om jag varit med samma gäng som innan. Dom vet ju vad jag kan och inte. Men nu, plus att folket sagt att jag ska va beredd på att en av tanterna är riktigt sur. Hon har till och med fått många att gråta. Malin sa, jag citerar, "det känns till och med som att hon är värre än jag får det att låta" Eh? Okej, då är det antagligen den värsta människan i världen. Jag vill inte träffa henne.

Jag känner mig fortfarande ensam också. Nej , inte roligt.

Nu ska jag äta mat. Riktigt bra bakismat, potatisgratäng, kött, sås osv. Jag älskart!

Kvällen ska jag tillbringa i min säng, med datorn bredvid mig och min bok.

Håll tummarna för att jag överlever morgondagen. :O

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

patetisk..

Jag är deprimerad och jag är patetisk. Det är ingen bra kombination.

Jag känner mig fortfarande sjukt ensam. Jag läser vissa lappar varje dag, flera gånger om dagen. VARFÖR känner jag som jag gör för dig? Det är så fel! FEL! Jag borde absolut inte känna så. Patetiskt att känna som jag gör för någon man inte ens känner så bra.

Mitt hjärta hoppar över slag och slår extra fort och helt oregelbundet när jag tänker på våra underbara kvällar tillsammans. Jag blev nog lite småförälskad. Vad gjorde JAG för fel? Det var DU som va den säkra på vad som skulle hända efter att allt va över. Inte jag. Men nu är det jag som är patetisk och håller kvar vid det som var.

Jag borde släppa det. Idag. Men jag kan inte. Jag DRÖMMER till och med om dig.

Hade du inte velat fortsätta ha kontakt eller nånting hade du inte varit som du var mot mig. Du hade inte gett mig ditt nummer, din mail och fått mig att lova på heder och samvete att jag skulle höra av mig minst en gång om dagen. Nu har jag slutat. Rätt tråkigt utan svar. Ska vi aldrig höras igen? Jag hade varit beredd på så mycket för din skull. Jag hade velat lära känna dig på allvar. Men nu är allt bara borta.

Nu ska patetiska jag läsa dina lappar några gånger igen, sen ska jag lägga undan dom. Långt bort. Så att jag inte blir påmind om dig hela tiden.

Mina känslor är fel.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ensam.

Jag vet inte riktigt vad som tagit åt mig dom här sista dagarna. Jag känner mig så himla ensam. Jag vill ha någon som tycker om mig, som uppskattar mig, som hör av sig till mig bara för att säga att jag är bra. Något sånt vill jag ha. Någon som håller om mig och jag känner mig omtyckt.

Men nej, jag har ingenting sånt. Jag letar inte heller, så det borde ju komma till mig. Men jag kanske är så hemsk. Kanske inte är någon man kan ligga och mysa med.

Jag skulle typ göra vadsomhelst för att bara ligga och se film och kramas just nu. Jag behöver lite uppmärksamhet, känner mig så sjukt ensam.





Jobbet på åbro går bra. Det är typ det enda jag hinner med om dagarna. Jag vaknar, äter frukost, kollar datorn lite, läser, pratar med mamma. Ja det är typ det enda jag hinner med. Känns som att jag och Kim inte träffats på jättelänge och umgåtts. Ska det va såhär hela sommaren? Att den enda jag umgås med utanför åbro är mamma? I så fall kommer jag inte överleva sommaren.

Usch, jag är depp.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

helgen slut.

I fredags jobbade jag 13timmars-pass på Åbro. Det var sjukt segt och jag ville egentligen bara sova. Men samtidigt var jag jättesugen på vin. Eh? Ja, jag har börjat dricka vin. Kan det stämma? Jo, det gör det, OCH jag tycker det är gott. Jag blir sugen på det. Haha. Det är konstigt.

Men iaf, när jag hade jobbat klart så åkte jag upp till Elin och Malin. Jag duschade och fixade iordning mig, och såklart så drack jag lite vin! Efter att ha jobbat så länge och varit vaken sen halv 5 på morgonen behövdes det inte mycket för att jag skulle bli full.

Jag gick hem lite innan dom andra och somnade direkt. Så när Kim kom hem så kunde hon inte väcka mig ens. Jag hann nog bara lägga ner huvudet på kudden så sov jag som en stock. Vaknade vid 8 och låg och pratade med Kim. Vi åt panpizza i sängen och såg OC och Kikki kom och hälsade på lite också.

Sen körde jag Kim till Mariannelund och jag åkte vidare till Hultsfred. Precis när jag skulle kliva ur bilen och gå in och lägga mig i sängen så fick jag ett sms "Hallå, Västervik och festa ikväll?" Ja, jo, men varför inte? Sova kan man väl göra någon annan gång?

Så efter lite mat, vila i soffan, lite phase med familjen och 2 jäger/cola så skjutsade Simon oss till Västervik. Mig, Malin och Elin. Vi satt på en trappa vid sjukhuset rätt länge. Tiden bara flög iväg och rätt som det var va klockan halv 12 och vi begav oss till Morella för att ta en drink. Det blev en rosa pantern. Den satt fint. Fina ögongodis hade vi och titta på. Nötter hamnade på golvet också. Haha.

Harrys i Västervik var nästa stopp. Det var mindre än i Vimmerby och hade typ inget dansgolv. Men men. Sen blev det mat på Åhmans och hemfärd med Kikki. Sjukt bra, trevlig kväll! Tack gullingar! :)

Nu blir det bara lugnt och skönt hela kvällen. En megabra bok, lökringar och Phase med min familj. Underbart helt enkelt.
Nu blir det mat. God mat. Kött i ugnen tillsammans med sås gjord av grädde och soja, med smulad fetaost över och klyftpotatis till med sallad bestående av rödlök, tomat och fetaost. Det kommer sitta sjukt fint!

Imorn är det jobb igen. Eftermiddag denna vecka. 14.36-23.06. Ska bli skönt med sovmorgon varje dag! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

justin bieber piggar upp.

Varje dag när jag kommer hem från jobbet lyssnar jag på Justin Bieber - Love me. Eh? Tänkte ni nu, varför lyssnar hon på honom? Men faktiskt. Jag älskar honom. Haha. I Bulgarien, när dom spelade hans låtar på The voice så blev jag glad. (gladare än innan, om det nu var möjligt i Bulgarien)

Men i alla fall, kan tänka mig att det är rätt mycket fjortismusik, MEN jag gillar det ändå! :)

Nu har jag snart gjort en hel vecka på Åbro. Bara imorgon kvar, 6-19.00. Känns väl liiite långt men det ska nog gå bra. Sen ska jag, Kim och Elin på Harrys. Bara vi än sålänge. Får väl se om det blir några fler! :)

För övrigt. Så hatar jag en viss människa. Jag vill inte ha honom i mitt liv längre, han betyder ingenting. Jag har alltid tyckt så fruktansvärt illa om honom att jag aldrig mer ens vill se honom. Så fort jag tänker på honom blir jag arg och irriterad.

(Nej, allt i det övre stycket var ljug, men jag önskar att det stämde)

Nu ska jag ta med min bror till systemet, så ska vi tanka Lisbeth också, hoppas hon lever till Åbro imorn! :)

Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första dagen gjord.

Idag har jag jobbat min första dag på Åbro. Jag trodde det skulle vara värre. Trodde absolut att det skulle bli som på VTT typ, att man blir kastad på första bästa ställe sen ska man klara ut allting. Men nej, jag går bredvid, kollar hur allt funkar, får komma in i det. 2 veckors utbildning är det iaf. Det känns asbra. Hoppas verkligen det fortsätter kännas såhär bra iaf.

Nästa vecka jobbar jag samma skift som Malin oxå. Det känns roligt. Vi får ju ändå träffas o prata liite skit innan och efter om vi nu inte äter tillsammans oxå. :) Det är skönt. Jag har saknat Malin! Lernia var alltid roligt när vi gick tillsammans. Haha.

För övrigt... Är det något som gnager i mig. Jag vill skriva av mig om det, men jag kan inte det. Känslor är i alla fall något väldigt konstigt. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle känna såhär. Och jag stör mig något fruktanvärt över att jag känner såhär nu. Jag trodde det skulle gå över direkt, men nej. Det känns mer nu, det gör ont. :(

Tårarna ville komma igår när jag gick och la mig, men jag sa åt dom att inte va så jävla töntig och somnade istället. Man gråter inte över något sådant, det gör man faktiskt inte. Hur kan jag va så dum, egentligen? Det är egentligen inte såhär jag känner. Ska bara kommer över det här, ge mig lite tid att fokusera på mitt liv. Det andra är för långt borta. Det jag känner är fel...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen.

Nej, det här kan väl inte vara sant? Nu när man kommit hem igen, känns det som att man aldrig varit borta. Konstigt, men sant. Det känns som att det bara varit en väldigt lång, helt underbar dröm. Men nej, har ju vissa bevis.

Den här veckan har varit bland det bästa jag upplevt, någonsin. Underbara Kim, lyxhotell, helt okej mat (sjukt god gurka, fetaost, blomkål, mackor, juice, osv), dom bort emot 60 drinkarna var vi drack i all inclusive-baren hos våran älskade bartender, vårat jättefina hotellrum, sköna säng, fina badrum.. Den söta hotellpersonalen (Raffe med buken, Paketet, Jimmi med R, bögen i receptionen), härliga nattpromenader med väldigt söt kille, solen som brände, det kalla vattnet i poolen, dom äckliga maneterna i havet, den sköna sanden, den dyra jordgubben, söta meddelanden på servetter osv.. Ja, det finns inget stopp, kan räkna upp hur mycket som helst. Det har varit en helt oförglömlig resa och jag skulle inte ha något alls emot att åka tillbaka dit igen.

Så nu sitter jag här med en liten klump i magen och tittar igenom bilderna. Det är inte helt smärtfritt ska jag be o få tala om för er. Vill inte ta tag i väskan och packa upp, det känns som att jag packar upp resan då och sen är den över, nej den får ligga här bredvid tills jag är redo.

Natten har varit lååång. Sjukt lång. Dagen började ju igår, halv 8, svensk tid. Vi åt frukost, packade, letade igenom hotellrummet efter gömställen, IFALL vi verkligen skulle vilja va kvar och städerskan inte skulle ha en chans att hitta oss, gick ner och satte oss och läste utanför hotellet. Sen var det lunch, vi satt och hängde i lobbyn, Kim gick runt en sväng på stan. Jag blev typ erbjuden pengar, för något jag inte vet vad. Haha. Sen kom Kim tillbaka. Våran söta bartender kom och tyckte att vi skulle le och gav oss drinkar. Hur underbar KAN man bliiii egentligen? Blev 2 drinkar, sen gick vi och åt pizza. Vilket vi trodde skulle bli gott. Jag längtade tillbaka till våran buffé på hotellet medan Kim mosade in hela pizzan och tyckte den var god. Ingen sås, majonnäsen smakade trolldeg, sånt man lekte med när man va liten.


Min capricciosa var ingen capricciosa. Det var inga champinjoner på, det var oliver, FALUKORV, paprika och ägg på den. Eh? SNÄR ser en capricciosa ut så?

Sen gick vi tillbaka. Kändes jättesorgligt och bartendern tyckte att vi log för lite. KONSTIGT? Vad trrodde han? Rafael och Rimmi stod utanför restaurangen nästan hela kvällen och tog avsked. Sjukt tråkigt det kändes. Sen var det iaf dags att gå ut till bussen. Åkte till flygplatsen och sådär. Allt gick bra. Packningen kom efter flygningen och vi sov en sväng på jätteosköna stolar. Sen blev det at växla pengar, upptäckte att jag gjort av med 500 kr på en vecka. Duktigt av mig! :) Mc Donalds-frukosten hjälpte lite, men inte mycket.

Sen var det bara tågresan kvar. Till Sthlm, från Sthlm till Linköping, trodde vi? I Norrköping vaknade jag av att han mumlade något om att tåget var sönder, dom skulle åka tillbaka till Katrineholm och vända tåget. Jaha? Han utropar lite försent att vi som skulle till Linköping kunde ta pendeln. Så av tåget, springa med mina onda tår och ta pendeln. Kim gick och pratade med tågvärden om att våran buss från lkpg gick 10.23 men pendeln var framme 10.28. Bussen KANSKE skulle vänta. Kanske? Jaha?

När vi kom fram, upptäckte vi att den såklart inte hade väntat. Varför skulle våran resa gå helt utan fel? Så vänta i Lkpg till 12.23. Åt lite och skrattade åt allt typ. Övertrötta och irriterade egentligen fanns det mycket som var roligt. Sen buss till Rimforsa och tåg därifrån! Ja varför inte strula till det lite extra? Sen, Hultsfred.

Fick pizza och spelade lite kort med familjen. Nu tänkte jag lägga mig i soffan och halvsova lite. Börjar på Åbro imorgon. Jag är sjukt nervös och har sån fruktansvärd ångest. Vet inte vilken ångest som är mest, lämna allt i Bulgarien eller börja jobba imorgon. Vi får väl se efter imorgon.

Lägger ut lite bilder också. Om ni är intresserade! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bulgarien

Nu är vi i bulgarien. Den första dagen har spenderats i sängen och i baren, det är underbart. Trots att dagen  har varit rätt grå. Det har regnat sjukt mycket och det har åskat. Inte det bästa jag vet. Men all inclusive-baren är helt fantastisk. Han har redan lärt sig att Kim vill ha sin drink blandad, utan sugrör och min ska va oblandad med sugrör. Han har lärt sig att Kim älskar sex on the beach, medan jag helst vill ha en San marcino med 7up. :D

Vi gick en sväng till stan förut. Det började ösregna, vi blev blöta typ in till underkläderna. Men vad gjorde väl det? Med 4 drinkar i kroppen var vi ändå glada och fnissiga. En bil skvätte ner oss heeeelt och hållet framför en busskur med massa folk i, men vad gör väl det? Underbart ändå.

Vi har sett syrener, är inte det underbart? Och vi har sett svarta havet, och en helt underbart fin sandstrand.

Nej nu ska jag låta kim sitta lite innan vi sover. Frukost-buffé imorn, med ett riktigt fint ögongodis. Inte helt fel att äta när det står en sån snygging och tittar och ler mot en.

Vi har det bra här i alla fall, om nån undrade!

Förresten så flög vi med Johan Glantz. Det är väl status om NÅT?

Pusshej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

festival -10

Det blir ingen festival för min del i år. Fan så tråkigt. Men OM jag slutar tidigt på fredagen så köper jag för en dag och åker ner och festar då. Kanske kan åka ner och hänga lite med folket om kvällarna i alla fall.

Åh, det gav mig lite ångest nu i alla fall. Surt att missa festivalen, vilken jag sett fram emot sen den sista slutade. Suck.

Varför sa jag inte till om det när han frågade när jag behövde vara ledig? Va? Varför gjorde jag inte det? Är jag helt dum i huvudet? JA! Det är jag. Slå mig gärna.

Så dagen efter vi kommer hem från Bulgarien så börjar jag jobba. Sen jobbar jag, varenda vardag fram till vecka 32. Alltså 13 veckor fram. Det blir pengar, javisst. Men jag hade planerat rätt mycket i sommar faktiskt. Hade tänkt sno mammas och pappas husbil en sväng, åka bort på midsommar (vilket jag kanske iofs kan), gå på festival, gå på massa onsdagspubar (missar varenda en), osv. Är det okej? Är det många människor som verkligen vill ha det så? VA?

Jag vill egentligen inte ha det så. Nästa sommar, är jag 25. Då KAN jag inte va ledig hela sommaren och festa. För när man är 25, då är man vuxen, då borde man ha ett liv, ett vettigt liv. Det här var min sista chans innan jag går över helt i vuxenlivet. När man är 25 bör man ge sig ut på jakt efter den rätte, skaffa familj och hus osv.

Jag är inte redo. Jag är redo för en sommar som förra. Men nej, jag får offra mig. I höst. DÅ ska jag leva. För snart fyller jag 25. Nej. Då är det slutlevt. :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Planering.

Nu har jag nästan packat klart. Jag är stolt över mig själv. Jag har iaf packat ner typ alla kläder och alla skor.


6 par byxor.
säkert 11 linnen och t-shirtar.
10 par trosor
4 par strumpor (jag är optimistisk och tror inte jag behöver strumpor)
2 par ballerina
1 par högklackat
1 par tygskor med lite klack.
1 par bikinitrosor (hade visst slängt dom andra i flytten)
3 par bikiniöverdelar

Vet att det kommer bli så att jag inte kommer använda hälften av det ens, men det är alltid bättre att ha med sig för mycket än för lite.

Jag har också bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorn när vi ska ut. Men jag kommer säkert ändra mig och rota upp något ur väskan när jag kommer till Kim, eller så kommer jag bli besviken på att jag inte hade med mig just DEN toppen, eller DOM byxorna. Vi får väl se. Nu är det som det är.

Imorgon ska jag till Åbro och testa kläder vid 11, efter det ska jag och Kim åka till bildemonteringen och hämta en bränslepump, jag ska lämna av Kim i Södra Vi och åka hem. Lämna bilen till mamma, äta med familjen, packa det sista, duscha, göra mig iordning lite, få skjuts in till Vimmerby igen, gå på systemet, sminka mig och greja. Sen ska vi upp till Elin och Malin och dricka lite för att sen ta oss vidare till Harrys och Klubb29.

Får inte dricka för mycket för jag tänker inte va bakis när vi ska resa hela dagen efter. Det kan inte vara speciellt roligt att må dåligt då. Så får helt enkelt inta lite mindre martini än vad jag brukar. Men det ska nog inte vara några problem!

På lördag åker vi från Vimmerby 12.20, framme på Arlanda vid halv 5-5 och flyget går 18.20. Det ska nog gå bra.

Vet inte om jag hinner skriva mer innan våran resa, men ni får helt klart uppdatering med bilder och sånt efteråt! :) Önska oss lycka till och all lycka med vädret! :D

På återseende.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Twilight

Jag gillar filmerna. Det gör jag! Men har läst första boken nu. Den var bättre än filmen, och jag vill inget hellre än att läsa alla andra böcker också.

Men så sa Kim något. Att hon inte tänkte läsa bok nummer 3 och 4 förrän filmerna kommit, för filmerna är oftast sämre än bäckerna och då blir man inte besviken. SMART tyckte jag. Så ska jag också göra. Läsa 1an och 2an och sen vänta tills vi sett filmerna.

MEN. Nu fick jag höra att det är massa sex och sånt i 3an och 4an, då blev jag såklart sugen på att läsa dom innan filmerna eftersom att det kommer dröja. Hur ska jag göra? haha




Förresten så fick jag jobb i sommar. På åbro. :D Känns faktiskt riktigt bra. :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Packa?

Idag borde jag börja packa. Verkligen. Jag avskyr att packa. Det är det tråkigaste jag vet. Jag vet att, när man har packat färdigt så får man åka iväg o allt sånt där. Men nej, packa är så fruktansvärt tråkigt. Samma sak med att packa upp. Det suger verkligen.

Till exempel så var jag i Norge för 2 veckor sen. Det ligger en väska här bredvid sängen och den är inte uppackad. Visst, smutstvätten har jag rotat upp. Men det rena, det som jag inte använde, det ligger kvar i väskan. Är inte det praktiskt? Nu har jag ju en nästan helt packat väska.

Synd bara att det inte är den väskan jag ska ha med mig till Bulgarien. Nej för dit måste jag ha en sån där stor, på hjul. Det ska bli så himla roligt att åka bort. Ja, jag älskar att åka bort, varenda gång, jag älskar att komma härifrån. Varför tycker jag inte det är roligt att packa då?

Sist jag skulle åka till Norge, eller om det var gången innan, så gjorde jag och mamma ett avtal. Hon packade min väska, om jag städade mitt rum innan jag åkte. Så jag satt på en stol, hon tog upp kläder, jag pekade på vilket jag skulle ha med mig och inte. Himla bra deal tycker jag! :)

Jag förstår att ni kanske vill se hotellet vi ska bo på. Jaa. Det kan ni väl få göra då! :)





Ja, vi ska nog få det bra ska ni se! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

resa?

Preciiis vad jag behöver. En resa. I måndags va jag arg, sur och väldigt nere. Jag var på jobbintervju och allting gjorde mig deppig. Så åkte jag hem till Kim. Vi kollade lite resor. Kim var väldigt opepp till att åka. Jag tänkte, nej jag tänker inte övertala henne, vill hon inte så vill hon inte. Jag får helt enkelt hitta någon annan att åka med.

Men nej, ingen var på. Ingen alls. MEN, så satt vi där i soffan, Kim sa "Men kolla då, om det finns någon billig, bra resa". Okej. Jag kollar. Nej ingen bra, all inclusive resa. Nej. Det får bli i höst tänkte jag. Men DÄR. Vad var det? 4068:-, Sunny beach, Bulgarien, SPA-hotell, all inclusive. Kan det vara möjligt?

Jag fyllde i alla uppgifter, behövde bara trycka på bekräfta. Jag va tveksam. Det dröjde en liten stund. Så säger Kim "Jaa, tryck då" Så tryckte jag och resan var bokad. Oh. Jag tror inte riktigt att jag fattat det än, att på lördag åker vi! Woo. Så himla underbart.

Det enda som börjat oroa mig lite nu är att, är det verkligen fint väder där nu? Är det varmt och skönt så att man kan sola och bada? Hoppas verkligen det, vad ska vi göra annars? Iofs så finns dricka, har för mig att jag såg något om inomhuspool, massage, jacuzzi osv. Men sol och bad, det är ju därför vi åker?

Jag har köpt en ny dator också. Den är det sötaste jag har sett. Jag är kär. Blev kär direkt. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nytt.

Jag hade bestämt mig för att inte skapa någon ny blogg där jag är mig själv och berättar om mitt eget liv. MEN. Nu har jag ändå gjort det. Jag vill skriva av mig om så mycket, och det kan jag inte göra i bloggen jag har anonymt! För där skriver jag bara om ett ämne. :P

Vad jag kände för att skriva av mig om just nu vet jag inte exakt, svårt att bara kasta sig in i något sådär.

Jag är sjuk, sen en vecka tillbaka. Det börjar ta på krafterna och gör mig väl lite svagare än vanligt antar jag. Jag ska på jobbintervju imorgon. Det känns ju bra, på många sätt, men på ett sätt känns det lite surt. Jag vill inte jobba på sommaren, det är då man ska vara ledig tycker jag. Jag älskade förra sommaren, då jag var ledig hela tiden. Bästa sommaren ever.

Men jag behöver ju pengarna.

Det känns tråkigt på det sättet också att jag hade ställt in mig på att få åka utomlands en vecka innan sommaren. Och nu känns det ännu viktigare att åka just för att jag förmodligen ska jobba hela sommaren och vill ha både någonting bakom mig jag kan tänka tillbaka på och massa saker att se fram emot. Men man får göra det bästa av situationen. Det är klart att det ska bli härligt att jobba, känna att man gör något viktigt och man får betalt för det också! :) Så jag ska väl egentligen inte gnälla för att jag inte hinner åka utomlands innan, för tänk så mycket jag kan resa i höst!

Ja iaf. Nu har jag startat en blogg. Som alla andra I guess.! :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()