14 dagar.

Imorn är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker. Nu börjar resfebern komma, och jag börjar bli sjukt pepp på att åka. Imorgon ska jag och Kim umgås igen, dricka lite och Harrys. ÄLSKART!

Idag var jag inne med Lisbeth och besiktade om henne. Hon gick igenom. Det gjorde mig lycklig. Så nu ska jag nog lägga ut henne på blocket, för 5000. Är det ingen som nappar, så behåller jag henne, ställer av henne i vinter och tar henne igen när jag kommer hem.

Läkaren ringde idag också, allt på ultraljudet såg bra ut, alla blodprov och grejer också, så jag fick någon magsyremedicin som jag skulle testa nu i nästan 2 veckor. Blir det bättre, ska jag höra av mig så får jag mer. Blir det värre, ja, då får jag väl åka som jag är, är jag rädd. För jag har inte mer tid att utreda min skitmage.

Imorgon ska jag ta första dosen av drickvaccinet också. Undrar om det smakar bra, vilket jag inte tror att det gör. Men det är nog värt det. :)

Nu ska jag sova. Det har blivit jobbigt att sova nu, min näsa är helt lustig. Den ena näsborren är jätteförkyld, medans den andra är som vanligt. Det är lustigt. Aldrig varit med om något liknande. Så ligger jag på ena sidan så fylls den förkylda borren av snor och jag kan inte sova för det, ligger jag på andra sidan får jag ont i höft och nacke, så det blir svårt att sova! :) Men det fungerar ändå!

Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

saknar.

Idag längtar jag tillbaka när jag och Kim bodde i lägenheten. Något otroligt. Saknar både lägenheten och Kim.

Vad vi hade det bra, egentligen. Paradise Hotel känns inte lika roligt nu som det va när vi såg det tillsammans. Allt på tv va bättre än det är nu. Saknar kvällarna när vi låg i varsin soffa och såg massa olika program, när vi hade vänner-maraton, oc-maraton osv.

Saknar morgnarna när vi vaknade, åt frukost tillsammans och såg tv. När vi lagade mat tillsammans osv.

Jag saknar allt vad det innebar. Jag trivdes som fisken i vattnet i Kims sällskap, och gör det fortfarande iofs.
Saknar när vi åkte hem till våra föräldrar och åt, saknar våra storhandlingar.

Ja, jag saknar allt helt enkelt. Saknar Kim. Bästa vännen och människan i världen. Älskar dig! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

resa.

Idag är en sån dag då jag längtar något heeeeeelt OOOOTROLIGT efter att åka härifrån. Jag var ute och gick förut, en långpromenad i kylan. Det var så kallt att det gjorde ont i ansiktet och mina lår domnade bort. Då gick jag och tänkte på att om 2 ½ vecka åker vi härifrån.

Nu när jag mått så himla dåligt och sådär har dom här dagarna inte varit så många, då jag längtat. Jag vill inte må dåligt utomlands osv.

Imorgon ska jag åka iväg till Västervik och göra ultraljud. Jag tror inte längre att det är gallan, då jag inte har så ont i magen när jag får dom här anfallen längre. Jag mår bara otroligt illa och får lite svårt att andas och tror att jag ska dö. Många säger att det kan vara magkatarr, kanske kan va så, synd bara att det inte går att göra något åt det.

Sitter och kollar på baksmällan nu, den går på tvn. Så sjukt rolig film, jag skrattar hela tiden! hahah.

För övrigt är det bra, allting. Typ. Jag har blivit sugen på kärlek, bli sådär otroligt kär. Ligga och mysa, se film ihop, hålla handen på stan och bara va... med någon man är kär i, som gör en så himla glad och verkligen bryr sig om en.

Men, det får bli ett senare problem. Jag tänker inte bli kär innan jag åker i alla fall. Och när jag kommer hem kanske den här känslan har gått över!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Thailandsturister i trubbel"

Har aldrig sett det programmet innan, och nu hann jag bara se 20 minuter. Det räckte för att göra mig jättenervös och orolig. Det var lite om Fullmoon-Partyt på Koh Panghan. Där var sjukhustältet fullt av såna som mådde dåligt och hade blivit drogade osv. Jag vill inte bli drogad.

Så var det någon tjej som hade stannat hemma från festen, för att hon var trött. Hon hade glömt låsa dörren och vaknade av en kniv mot strupen och en gammal äcklig gubbe som våldtog henne samtidigt. Låsa dörren är alltså ett måste.

En man satt i fängelse, 26 år fick han för att någon hade smugglat ner ecstasy i hans väska. 26 ÅR! Herregud, jag är ju gammal när jag kommer hem om jag skulle råka ut för något sånt.

Jag vill inte att det ska hända nånting där nere, jag vill ju bara ha roligt. Men med min tur, eller om man ska säga, med min otur, så kommer nånting hända mig, det känner jag på mig. Kul känsla.




Nej, nu bestämmer vi att vi har bara roligt istället! :D

Fick ett lagom trevligt besked om resan idag också. Vi mellanlandar i Kina, Peking. Där skulle vi landa typ 10 på morgonen dagen efter att vi flygit från Sverige, sen skulle vi flyga vidare mot Vietnam på kvällen typ 20. Men nu fick vi ändringen att flyget skulle gå vidare 19 dagen EFTER. Så, just nu har vi 36 timmar att slå ihjäl på en flygplats i Kina. Det låter lagom roligt.

Men förhoppningsvis så får vi flytta fram våran resa till den 12e november istället. Och då är det dom 12 timmarna vi får vänta vilket inte känns så farligt. Jag ska hålla tummarna hela natten, om jag nu kan sova något efter att sett på det här hemska programmet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ullared.

Idag blev det Ullared med Malin och Åbro. Det var roligt. Riktigt skönt att komma härifrån lite ibland, om det så bara är för en dag. En riktigt bra dag, med några små fynd och ingen ångest för att man handlat för mycket!

Jag gick upp klockan 04.00 i morse, vilket betyder att om en timme har jag varit vaken i ett dygn. Ja, jag sov ju typ en timme förut också, och några minuter i bussen på väg till Ullared.

Jag skulle sova som en stock just nu om det inte vore för att jag skulle hämta min bror på Metropol. Det stängde 2, jag trodde 1, så jag vaknade till tio i 1 och låg och väntade, men ingen ringde. Det stängde såklart 2.



Jag vet allvarligt talat inte vad det är med mig längre. Jag mår så illa, hela tiden. Eller ja, nästan hela tiden. Minst någon gång om dagen känns det som att jag kommer spy. Det kan komma utan att jag har ont i magen numera också. Jag har fått tid för ultraljud av gallan, men tänk om det inte är det då? Ska jag behöva gå såhär och må lite småilla typ hela tiden då? Jag hinner ju inte utreda nånting eller springa på sjukhuset hela tiden innan jag åker.

Det är hur som helst riktigt jobbigt, jag känner mig hindrad att göra vissa saker och sådär. Jag vet inte vad det kan vara. Idag har jag i och för sig ätit väldigt onyttigt, men jag har hållit mig borta från friterat och sånt som jag skulle göra. Vart kommer då det här jävla illamåendet ifrån? Jag hatar att må illa, det är fan jobbigare än huvudvärk.

Nej, NU! Nu ska jag sova, äntligen.

Imorgon blir det bowling och kanske film med Kim och Mickaela. Ska bli roligt.





Bjuder på en bild från idag när vi testade fina glasögon! :)



Och en på dessa fina, ILLRÖDA sammetskor som jag blev lite kär i, i Västervik. Dock ser dom inte så ILLRÖDA ut på bilden, men det var dom. Åh!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sjuk?

Jag fick ett likadant anfall i fredags natt som i onsdags natt. Fast denna gången va illamendet 100 ggr värre än huvudvärken. Jag hade grymt ont i magen också..

Så var hos läkaren i måndags, och dom trodde det va gallsten. Bra, bra att åka utomlands med det.. Får med mig några starka smärtstillande och sådär i alla fall. Usch, det var verkligen hemskt. Jag trodde att jag skulle dö.

Nu är det 29 dagar kvar tills vi åker! :D Vi var och kollade på bilder och sådär på huset vi ska bo i 2 veckor i Vietnam. Det såg mycket fint ut, jag tror vi kommer ha det bra där.

Jag börjar få grym resefeber också, blir nervös och magen suger ihop sig varenda gång jag tänker på det. Men det ska nog gå bra! :) Samtidigt så är det ju ett lyckorus i magen!

Idag ska jag och Rebecca åka till Västervik. I brist på annat typ, vi är ju just nu arbetslösa båda två. Sitter hemma och väntar på resan typ.

Men, för mig är det nog rätt bra att va hemma och ta det lugnt lite. Min mage är inte okej, jag mår lite småilla hela tiden och kommer inte få äta något onyttigt längre. Åh, min stora passion i livet är ju att äta god mat!

Jaja. Jag ser fram emot att träffa Kim ikväll också. Gå en sväng och prata massor.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdagspub.

Va på onsdagspub i onsdags som sagt. Det var hur roligt som helst. Jag och Rebecca förfestade ensamma i stugan ute i skogen hos henne. Pratade massa resa och sånt där. Dansade och hade roligt. Sen åkte vi in till stan med hennes syster. Inget folk alls på Harrys, vi fick bestämma dagens drink som vi kunde köpa för 50 kr, blev såklart Rosa Pantern. Vilken vi drack rätt många av.

Therese kom och hälsade på där nere också, drack cola och flörtade med gammal människa från Norrland. Kim kom också dit. Åh vad roligt det är att träffa henne. Har träffats på tok för några gånger i sommar och höst. :( Men det är väl sånt man får ta.

När vi åkte hem kände jag huvudvärken som bara blev värre och värre, det riktigt dunkade i pannan och tinningarna. Jag vet att det kommer från nacken, men aldrig känt det på det sättet.

Jag somnade till några minuter, sen vaknade jag av ännu värre huvudvärk. Dom första timmarna var det bara huvudet som höll på att sprängas men sen kom illamåendet också. Har haft migrän några gånger innan, men då har det inte varit så illa som det va den här gången. Jag tänkte att det skulle gå över snart, men inte då. Vid typ halv 6 va det så illa att jag va tvungen att gå upp och badda pannan i kallt vatten, jag kallsvettades och mitt ansikte ångade. Usch vad hemskt det va.

Så mamma kom och hämtade mig när hon hade kört tidningen klart. Snälla hon. Hon gav mig migrän-spray på vägen hem, men biverkningen va tydligen illamående, så jag höll istället på att spy hela vägen hem. Huvudvärken gick bort lite hela tiden. Den försvann rätt snabbt, men nackvärken satt kvar. Så fruktansvärt det var. Vid halv 10 kunde jag äntligen somna, var väl antagligen för trött för att va vaken för jag kunde somna på rygg, vilket jag aldrig kan annars.

Så nu är det väl dags att sluta sova på magen. Det som är det skönaste, men jag tror det är det jag får så ont i nacken av. :( Usch.

Så igår låg jag bara hemma och sov/halvsov och såg på tv hela dagen. Skönt, jag var helt utmattad.

Ikväll blir det filmmys hos Elin och Malin. Det ska bli mysigt! :) äta lite också kanske. Imorn är det marknad också. Skojigt. Jag ska ha en lugn helg utan alkohol. Och det blir väl nästa också för då ska jag åka till Ullared med Åbro-tanterna! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tv.

Igår var det premiär för "Bartenderskolan". Ännu ett sånt där program som jag bara älskar. Massa ungdomar som dricker massor och gör bort sig i tv. Så nu går både "Bartenderskolan" och "Kungarna av Tylösand" på tv. Den 11:e börjar även "Paradise Hotel". Men vi kommer få se Paradise på web-tv i ett varmare land antar jag!

Jag skulle dock aldrig kunna vara med i ett sånt program. Men hade dom haft kameror på oss när vi festar, då hade det sett ut typ likadant. Vi är nästan lika galna. Haha.

Det ska bli helt otroligt roligt att festa med dom här galna tjejerna utomlands också. Vi kommer ha så grymt kul!

Jag ska försöka lära mig att lägga in filmer från youtube också. Men det verkar inte gå så bra! :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött.

Jag förstår inte. Jag sover typ 9 timmar varje natt, jag är ute och går typ en timme varje dag, jag äter och dricker som jag ska. VARFÖR är jag då så sjukt trött och har huvudvärk varenda dag?

Vaknade med huvudvärk idag, den har fortfarande inte blivit bättre, trots att jag legat och halvsovit i typ en timme.

Det skulle inte förvåna mig om jag hade en tumör, inte ett dugg.

Idag längtar jag till resan, något oerhört. Jag vill sola, bada och festa. Det är så att jag får rysningar, enda ner i tårna. ÅH! Jag längtar till och med efter att sitta på flygplatsen, flyga och komma fram och inte ha nånstans att sova. Ja, till och med det låter underbart i mina öron, för då är vi inte hemma i Sverige. Då är vi typ 15 timmar hemifrån. Kan det bli bättre? Jag vill att det ska va snart. Men den som väntar på något gott osv.. Jag kommer faktiskt ihåg när Rebecca skrev på sin facebook att det var typ 115 dagar kvar, och så började dom skriva att det var 80 dagar kvar. MEN, nu är det bara 40. :) Om ens det.

VÄRME! Man ser verkligen hur jag njuter. Och detta var för bara någon vecka sen.


Imorn blir det onsdagspub på mitt älskade Harrys, mitt andra hem. Okej, Harrys, dig kommer jag sakna när jag är borta i några månader.

Idag är det jag som lagar mat, har varit så himla sugen på vårrullar och nudlar. Hur länge som helst. Så idag, idag blir det vårrullar och, inte dom jättegoda nudlarna, men nudlar, det blir det. Familjen uppskattar det nog inte sådär värst. Men jag, jag gör det. Och det är huvudsaken! :D

Mmm, mmm, mmmmm, vräka vårrullar ska göras idag! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

konstigt.

Det är såhär, min blogg ligger inte ute nånstans, jag skriver för mig själv och för mina vänner. Hur kommer det sig då att det idag är rätt många som läst min blogg, och framför allt, rätt många som till och med kommenterat.

Kan någon förklara det för mig skulle jag bli jätteglad. :)

Idag är det kanelbullens dag för övrigt. Varför har inte någon vänlig själ bjudit mig på kanelbulle då? Ska jag ha någon kanelbulle får jag gå och handla själv minsann! Vet ni vad? Då struntar jag i kanelbulle! HUR sugen jag än är.

OCH så vill mina föräldrar se på värdelösa Ullared ikväll. Jag ser hellre en film, eller svenska biggest loser. Tråk.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

huvudvärk.

Idag håller mitt huvud på att sprängas, va ute och gick en sväng förut och trodde att den friska luften skulle göra det bättre, men nej. Det blev nästan värre.

Jag la mig i soffan och kollade på tv, somnade en stund. Mamma kommer in och ropar att jag ska skära upp köttfärslimpan om 10 min. Jag lägger mig skönare och tänker, 10 minuter, det kanske min huvudvärk försvinner på. Så kommer hon igen "EEEEHLIN!!!! BLIR DET NÅGON KÖTTFÄRSLIMPA IDAG ELLER? DET HAR FAKTISKT GÅTT EN KVART!" Men heeeeerregud. Kunde jag inte gjort det direkt då? Så hade jag kunnat somna om en sväng till sen. Min huvudvärk är som sagt ännu värre, känner lite illamående också.. Det tog 1 minut att skära upp den där limpan. Kunde inte hon gjort det själv då istället?

När min mamma har huvudvärk, då kan hon lägga sig. Så ligger hon och skriker på alla andra. Så kommer pappa och säger "men tänk på eran stackars mamma, hon mår faktiskt inte så bra, va snäll mot eran mamma" EEEH? Men man behöver inte va snäll mot sin dotter eller? :S NEEEEJ! "Ta en tablett Ehlin, så blir det nog bättre"

Jag gillar inte att ta tabletter, speciellt inte när jag inte har någonting speciellt att göra. Då vill jag gärna försöka sova bort det istället. Det försvinner bättre då och massa tabletter är inte bra att ta.

Jag vill flytta härifrån. Herregud vad jag inte trivs att bo hemma. Ingen ork eller lust att hjälpa till att städa, laga mat eller nånting. Men när jag bodde hemifrån, då gjorde jag det med glädje. Det är konstigt.

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

resa.

Jag har varit i Tunisien. Imorgon är det en vecka sen vi kom hem. Jag har aldrig varit mer sugen på att resa än vad jag är nu. Jag fick verkligen mersmak. Värme, alkohol, bada och framför allt. Massa ögongodis. Jag älskar ögongodis. En hel massa fina killar att titta på. Avklädda, bruna, fina. Oh.

I Tunisien fanns det mycket såna. Mörka, hårlösa killar. Dansande killar. Exakt en sån jag vill ha. Lite mörkare, hårlös, vältränad och han ska kunna dansa. Varför har jag börjat gilla killar som dansar? Det är sexigt. Det är det verkligen.

I Tunisien bodde vi på stranden. Våran utsikt såg ut som här nedanför. När jag låg i min säng, och jag drog undan gardinerna, så såg jag palmer och havet. Finns det något bättre eller?








Maten var dock inte världens bästa. Det gick att äta. Men det var ingenting man längtade efter. Men NU! Nu längtar jag verkligen tillbaka till den äckliga maten. Jag drack fanta/rosé till lunchen och middagen. Och på kvällen när jag gjorde mig iordning lyssnade jag på musik, dansade runt och drack mintu och kahlua. Jag var där med min familj. Det var inte jätteroligt, men det blev verkligen en lugn och skön resa!

 


Nu längtar jag något otroligt till att åka iväg till Vietnam. Jag har resfeber, och jag är jättenervös. Men det ska bli sååå skönt! Det jag är mest nervös för är att åka hem ensam. Annars skulle jag nog inte vara något nervös faktiskt... Men vi får se helt enkelt.

Den här veckan har jag än sålänge inget jobb. Får se om dom ringer, vilket jag inte hoppas faktiskt. Jag vill va ledig denna vecka, har inte hunnit vila bort min förkylning som kom innan vi åkte utomlands. Och jag är trött jämt!

På torsdag åker jag förhoppningsvis till Norge. Om allt går som planerat iaf. Jag har bokat biljett och allting och kommer få omboka om jag inte kan åka då. Plus att jag inte har någon helg jag kan åka innan jag åker till Thailand, så antagligen kommer dom typ 700 kr gå till spillo. Varför tar man inte avbokningskydd och är lite smart? :P

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()