mobil?

Jag har en mobil. MEN, funkar den? Ibland går det inte att prata i den, utan att ha på högtalartelefon eller prata i handsfreen. Det gör mig lite ledsen. Det blir också så att man håller tummarna varje gång någon ringer, för att man hoppas på att det går att prata i den.

Mina knappar är jättetröga. 2an, 6an och # går typ inte trycka på. C-knappen ska vi inte ens tala om. Den fungerar typ aldrig. Det gör det väldigt frustrerande att skriva sms, man får liksom inte skriva fel, då är det kört. Så ibland kommer man emot röda telefonen. Då kommer faktan upp om telefonen, typ hur många % laddning det är kvar osv.

Min mobil är slut.. typ. Men jag orkar inte skicka in den igen, jag har garanti kvar men det är ju sånt jobb att skicka in den osv. Jag skulle vilja köpa en ny mobil, faktiskt. Men jag prioriterar nog utlandsresor i höst istället. Får köpa mig någon lite billigare, lite sämre dock, men funktionell mobil.

+ att jag inte kan med några krångliga mobiler med touch och skit. Jag förstår bara inte hur man gör och jag kommer bli riktigt frustrerad av att inte kunna med min mobil
Nej det får bli något enklare, billigare helt enkelt! :P

 



Den här finfina mobilen har jag nu!


Men kanske borde skaffa en sån här, den håller ju iaf.








Bara för att jag inte skulle ladda upp några roliga och viktiga bilder nu, så funkade det såklart.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

arg!

Nej nu blir jag verkligen arg. Har försökt ladda upp bilder på bloggen i varje inlägg jag skrivit typ. Men funkar det? NEEJ! Det gör det inte. Och innan har jag inte orkat bry mig något. Men idag, ja nu rann det över i bägaren minsann!

Åh. Hade jag varit en hund, hade jag morrat HÖGT! Vafaaan. Jag har ju hur mycket bilder som helst jag vill lägga upp. Men nej. Då får jag väl bara skriva tråkig text som ingen orkar läsa.

Nu ska jag iaf äta grillat, sen åka in till Malin, Elin och Mathilda och planera Öland. Det ska bli mys. Sen vid 19.54 börjar jag jobba för att sluta 06.06. Kul natt när man har huvudvärk och är trött! Jag längtar tills imorn typ 7. Då jag äntligen ligger i sängen med öronproppar och ska sova! Jag antar att jag kommer va dödare än... ja, på festivalen till och med. :)

Pussheeej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kaos.

Det känns som att mitt liv är lite kaos. Jag har inte riktigt koll på något längre. Jag vet ingenting om framtid och så vidare. Jag orkar inte ta tag i någonting heller. Jag vill så mycket, men jag har inte ork till det. Det gör mig ledsen.

Igår var lite av en kaoskväll också. Jag borde verkligen sluta vilja ha dom svåraste killarna. Men dom man kan få är aldrig något intressant, tyvärr.

Jag har gjort ett litet avtal med mig själv idag. Jag har härmed slutat helt med killar. Jag går nu in i den celibata delen av mitt liv. Ja, helt celibat. Killar är numera kompisar. Ingenting annat. Jag vill inte ha någon kille. Vill inte veta av dom längre. Ni sårar, det är det enda ni gör.

Sådärja. Nu var det ur världen. Det känns redan bättre. Det var igår jag kom på att jag skulle leva så. Man gör inte som han gjorde. Man skrattar inte åt någon som är ledsen för något man gjort. Inte för att jag bryr mig på DET sättet heller, inte det minsta. Men man gör inte så ändå. Jag är ingen leksak.

Ja nu får vi väl se hur det går med mitt nya liv. Det ska bli mycket intressant att se hur länge jag håller det. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

depp.

Sommaren brukar vara den tid jag inte är det minsta depp, eller ledsen. Vad är det då som har hänt? Är det att jag jobbar som gör det? Eller att jag inte träffar mina kompisar typ någonting?

Idag är det i alla fall fredag, vi ska festa och ha roligt! Imorgon börjar Kim jobba halv 3. Men men. Hinner iaf träffas några timmar imorn också.

Imorn åker jag och Malin till Linköping också. Ska bli kul att åka iväg lite. Jag ska försöka hitta lite skor tänkte jag. Vill ha några lättare än dom jag har.

Det har varit två helt för jävliga dagar på jobbet. ALLT som kan gå fel har gått fel. Jag förstår inte. Igår preciiis när jag kollade på klockan, fem minuter kvar innan jag skulle få gå hem. DÅ blev det kaos. Typ 100 flaskor som låg huller om buller, bandet gick fortfarande, flaskor krossades. Hm. Det var helt okej jobbigt. Jag ville dö just nu. Hann såklart inte fixa allting på 5 minuter, så det var bara att meddela hon som bytte av att det såg ut lite, och be om ursäkt.

Börjar på söndag kväll igen. Nattvecka. Får se hur det går.

Nu ska jag i alla fall njuuuta av helgen! Ska gå upp ur sängen, äta frukost, duscha och sen dra mig in till Vimmerby och träffa Kim. :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GAAAAH!

Idag har jag vaknat på helt fel sida. Jag vill gråta, skrika och slå något hela dagen. Varför jag är på sånt här humör vet jag faktiskt bara delvis.

Jag känner mig så sjukt ledsen för att jag saknar min Kim. Mitt liv är inte alls lika roligt nu som det var innan. Men jag vet också att det är sånt man får ta. Man blir vuxen, träffar någon man vill dela sitt liv med osv. Alla planer går i stöpet och sånt. Vi skulle flytta någonstans tillsammans. Men nu är jag inte längre inräknad i den bilden. För nu är det hon och han som ska flytta osv.

Men samtidigt är jag faktiskt väldigt glad att hon träffat någon som hon är så kär i. Faktiskt. Även att det inte låter så. Men lite egoistisk får man faktiskt vara ibland.

Jaja, nog om det iaf. Jag är arg på annat också. Jag är arg för att jag jobbar hela sommaren. Jag vill göra så mycket. Jag vill åka runt lite, vill festa en massa på andra ställen, vill gå på hela festivalen, vill åka till Göteborg osv osv. Men i höst, då ska jag åka utomlands. Det ska jag göra. :) Och på midsommar ska jag, Elin, Mathilda och Malin åka till Öland. Åh vad jag längtar! :D

Nej. Om jag skulle ta tag i mitt liv och försöka bli lite gladare.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

roligt.

Det ÄR kul för dom, det tycker jag verkligen. Men man kan inte undvika att känna något. Att man blir lite ledsen och börjar fundera på hur det KUNDE blivit. Men jag ska släppa det där och glädjas åt det istället. Jag har trots allt lite mig själv att skylla.

Helgen var underbar. Bara att den gick lite för fort, men det gör väl alla helger? I fredags blev det martini, sex and the city 2, dricka på balkongen hos Kim och Harrys. Det var skitkul, även att vi bara var jag och Kim och en nykter Kikki! Jag antar att jag vet vad som gjorde kvällen extra rolig.

I lördags blev det lugnt och skönt. Vi låg nere i Källängen ett tag. Sen åkte jag hem till Hultsfred, låg ute på gräset med datorn tills det blev kallt.

I söndags var det student för kusin Helene som växt upp och tagit studenten! Tänk att man kommer ihåg när hon föddes men ändå känner jag mig inte äldre än henne. Blev riktigt glad när min "farmor" kom fram och sa "Nu är det ju 2 år sen du tog studenten" Jaaa. Om det ändå vore så väl. Tyvärr är det 4, men skulle varit 5. Känns sisådär småkul! Sånt man får acceptera, att man blir gammal.

Sen igår kväll åkte jag, Kim och Kikki till Västervik och åt på McDonalds. Det var en sjuuukt fin kväll. Solnedgång över vattnet och mycket fint ögongodis att titta på. Perfektare kunde inte min kväll blivit. Sen slutade den ju som den gjorde, men det är sånt man får acceptera.


Ska snart och jobba. Känns inte kul alls idag när jag inte är glad. Usch. Men jag ska försöka le och vara glad, trots allt ett nytt gäng jag ska jobba med, igen. Sista eftermiddagsveckan, sen blir det natt. :)



Kul, skulle ladda upp lite bilder för en gångs skull! men så funkar inte det. Hej underbara dag som vill allt jag vill!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vår? sommar?

När jag va liten känns det som att åren va så himla långa. Det känns som att vintern var jättelång och sommarlovet ännu längre. Det var sommar väldigt länge iaf. Vi va mycket i Skåne, Ängelholm när jag var mindre. En vecka där kändes som en månad?

Men nu, nu går allting så fruktanvärt fort. Det var nyss sommar tycker man. Och det var inte alls längesen det var vinter och sådär jättemycket snö! Varför blir det så? Jag vill att sommaren ska va lika lång som den va när  man va liten.

I år har inte våren märkts nånting heller. Det var då ett tag det började bli vår. Några vitsippor och sådär. Men nu? Jag hann inte med, rätt som det var så var löven utslagna, gräset grönt och växte jättefort, blommor utslagna osv. Eh? Vart var jag när allting det här hände? För det känns inte som att jag var i Bulgarien när det hände, för när vi kom hem var det fortfarande kallt?

Jaja. Tråkigt att jag missade våren iaf. Får väl se till att inte missa den nästa år! ;)

Snart jobb igen. Hoppas hon inte är otrevlig idag heller. Jag går min egen väg! :) haha

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()