ban tai

Sitter i receptionen pa varat hostel, pink's bungalow. Dom andra har akt in till haad rin for att festa lite, men jag orkade verkligen inte ikvall. Det har blivit 5 timmars somn sammanlagt pa 2 natter. Det har blivit mycket alkohol och jag har verkligen haft skitkul, men nu far det bli tidig sanggang ikvall sa att jag ar pigg och jattepepp pa nyar imorn. :)

Har har vi det bara bra, varmt som bara den och sjukt mycket roligt folk! Inatt hittade Rebecca 4 stackars engelsman som inte hade duschat pa hur lange som helst och inte fick nagon plats pa hostelet, sa hon erbjod dom att ta en dusch hos oss och sova hos oss. Sagt och gjort, en av dom skulle sova hos oss, en av dom hos Therese och Sanna och 2 av dom i vara hangmattor pa altanen. Efter nagra minuter kom en av dom som skulle sova i hangmattorna in och la sig bredvid mig. Sa vi va 4 stycken i sangen inatt. Valdigt trangt och inte manga timmars somn eftersom att det blev sa varmt. :)

Jag tankte ta mig ut till seven eleven och fylla pa min mobil, men jag vagar inte ga ensam for det ar kolsvart och massa hundar springer runt har. Nar vi gick hem idag lat det som att en hund blev ihj'lbiten, den skrek huuuur hogt som helst och sen blev det knapptyst, sa satt det en svart hund lite langre bort, foljde oss med blicken och det sag ut som att den skulle attackera narsomhelst, sa jag ar feg och stannar har istallet.

I tisdags kom vi hit, vi bestamde oss for att festa. Det var halfmoon-party i djungeln och dit gick vi senare. Traffade 4 trevliga norrlanningar, 2 engelstjejer och 2 amerikaner som vi tog sallskap med ut dit. 100 bath for taxi nar man kan ga pa en halvtimme. Pff, 24 kronor ar mycket pengar.

Det var iaf sjukt mycket folk dar, ingen aning om hur mycket men det va folk overallt, sakert 5 olika barer, en grasplatt som var sakert som en halv fotbollsplan (om inte storre) som folket dansade pa. Kul med sa mycket folk och bara dansa av sig! :)

Nar vi kom hem pa natten satt vi uppe lange och pratade och tog aven ett dopp i havet. Sa da kom vii sang 6 pa morgonen och jag vaknade 8 igen och kunde inte somna om. Onsdagen sov jag inte nagonting pa dagen och kom i sang kanske 2 inatt men sov inge bra inklamd mellan 2 svettiga och varma killar. Sa nu ska jag snart ga och lagga mig.

Som sagt, imorn blir det fest for hela slanten. Jag orkar aldrig blogga langre sa jag far helt enkelt beratta allting nar jag kommer hem istallet! :)

Pusshej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

koh phangan

5Har blivit väldigt snålt me-d uppdate-ringar har jag märkt5! haha

5Me-n de-t är väl bara e-tt te-cke-n på att vi har de-t bra, e-lle-r har jag Fe-l5?
5Tange-ntborde-t har fÅtt e-n knäpp oxå och skrive-r lite- olika roliga siffror och bokstäve-r när man försöke-r skriva nånting, har hört att de-t är -en fuktskada. 5Me-n what to do5?

vi har de-t iaf bra här me-d massa sol och bad och allting som de-t inne-bär.

igår va vi i haad rin och åt julmat, jansson, köttbullar, skinka och he-la bale-tt-en5! de-t va gooott5!

nu har dom andra åkt till haad rin för att fe-sta, me-n jag stannade- här, orkar inte- me-d bilfärde-n på 45 min och så är jag rätt se-g -efte-r -en he-ldag i sole-n5! så jag tänkte- snart gå och lägga mig5!

5Nu släcke-r dom ne-r här ne-re- oxå så nu är de-t dags för mig att gå och lägga mig oxå5! ska försöka lägga in lite- bilde-r någon dag, har ju huuuur mycke-t bilde-r som he-lst.

ville- bara uppdate-ra e-n lite-n sväng innan jag gick och la mig5!

5GONATT!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

koh samui

Jag veeeeet att jag varit helt vardelos pa att uppdatera bloggen. Inte gjort det en enda gang sen vi kom till Thailand, vilket vi gjorde forra lordagen. Vi ar nu inne pa 11e dagen i Thailand och det kanns som att det bara gatt nagra dagar.

Har har vi haft sol dom flesta dagarna, vi har legat pa stranden, jag har till och med brant mig sa jag flagnar pa ryggen, det ar skont! :D Idag ar det dock molnigt men valdigt varmt.

Har har vi haft en dag pa 10 kvallar som vi inte rort alkoholen. Det borjar kannas i kroppen nu att man blivit lite mor. Men ikvall ska jag inte dricka en droppe. Idag blir det istallet att packa ihop vaskan igen och ligga och slappa.

Imorgon drar vi ju till Koh Phangan for att ha en lugn (?) jul. Det ska bli mysigt, hoppas att det blir mycket sol och bad dar oxa! :)

Jag har ju bokat hemresan nu ocksa. Sa den 4e januari klockan 09.10 ar jag i kalla Sverige igen. Det kanns sisadar, jag saknar alla dar hemma och allt som Sverige innebar, FORUTOM snon och kylan, det kan jag va utan.

Har har vi hangt pa ett stalle som heter Viking Bar varenda kvall. Ett svenskt stalle dar dom spelar massa svensk musik. Heeeelt underbart. Vi har traffat mycket roligt folk ocksa.

Och herregud, vad mycket ogongodis det finns pa det har stallet. Mina ogon mar helt underbart nar dom far se sa mycket fint. :)

Nahe, en liten uppdatering iaf, kan inte lagga in nagra bilder heller, da vi sitter pa ett internet-cafe. Men nu vet ni i alla fall att jag mar bra! :) Nastan lite for bra!

Saknar er dar hemma. Ni vet vilka ni ar! Snart kommer jag hem och gosar med er igen! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

joy hotel

Sitter nu tillbaka pa joy hotel, dar vi ska sova varan sista natt innan vi drar till Thailand. Som jag ser fram emot det. :)

Ursakta mig for att jag skriver lite deppinlagg ibland, men man kan ju inte alltid vara overlycklig och ma bra. Men nu mar jag bra igen, at frukost pa hotellet forut, jattegott med vanlig apelsinjuice! och jattegott med en vanlig macka med vanligt smor och apelsinmarmelad pa! :)

Nu ska jag snart ga upp i varat rum. Sa fort det ar fardigstadat. Passar pa att kolla facebook oxa nar man sitter har nere, inte ofta man kan gora det i detta land. Visst, Vietnam har varit mysigt och lugnt, men, Nha Trang, dar alla turister och alla restauranger och all fest va, det va dar det va bast. Sa jag hoppas absolut att det ar sa i Thailand nu nar vi kommer dit! :D

Och vad ar det jag laser pa facebook? Att Rolle inte har kvar Harrys? SKANDAL! Jag tanker dissa Harrys fran och med nu. :(

Och sa underbart det var att se Paradise Hotel! Nu vet jag iaf lite som hant! Det var skont att hora massa svenska! HAHAHAHHA! hora svenska! :D KUL!

Jaja. Sova en svang kanske?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fel sida?

Har jag vaknat upp på helt fel sida idag eller?

Jag har inte vaknat en enda gång inatt, somnade som en stock igår, men när jag väl vaknade idag vid klockan 07.00, så var jag fortfarande JÄTTEtrött, men kunde ändå inte somna om. Jag såg fram emot att äta den goda frukosten igår, men idag? Jag är inte det minsta lilla hungrig eller sugen på någon frukost minsann.

Jag har ont i magen, har ett tryck över bröstet och mår lite småilla igen. Är det här tacken för att jag försöker ta hand om mig och bor på fint hotell och allt? Ska jag behöva må dåligt då igen? Skitgrej.

MEN! Imorn åker vi till Thailand! :D Tydligen, enligt några väderprognoser så regnar det lite där också. Men vad gör väl det? Regn har vi vant oss vid den här resan!

Om två timmar ska jag checka ut från det här hotellet också. Jag kommer inte kunna äta någon frukost. Typiskt.. Jag får väl äta lunch här innan jag åker härifrån antar jag.

Idag kommer tjejerna hem oxå! :D Kanske är dom jag har saknat? Därför jag mår dåligt kanske! :)

Nu ska jag iaf se på paradise innan jag måste checka ut härifrån. Usch.

Gode Gud, låt mig må bra. Att må såhär, får mig att vilja dö, gå upp i rök, försvinna, inte leva något mer alls. Tappar helt livsgnistan när jag mår såhär dåligt. Ingenting känns kul då. :( Fan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

da nang - bilder

Har ju inte lagt upp alls många bilder från Da Nang. Så tänkte, jag gör det innan jag går och lägger mig! :D


Cham-museet i Da Nang. Spännande.


Haha, stor pung!




Någon myntsamling från jätteförr i tiden! :P


På väg från Waterfront på vägen bredvid floden! :)


Våran bautasäng i Hanoi! :)


Parken bredvid sjön i Hanoi var jättemysig. :)

Den fick avsluta denna lilla bildvisning. NU ska jag krypa ner i den underbara sängen och sova minst 9 timmar! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ensamhet

Idag har jag varit heeelt ensam hela dagen. Det jag har gjort är typ tagit ett bad, läst i min bok, beställt upp mat (som bestod av pommes och vitlöksbröd och ett stort glas vitt vin) och så har jag kollat på paradise hotel. Riktigt många timmar har jag tillbringat framför datorn och Paradise. Helt underbart! :)

Sen tänkte jag, jag lägger mig i sängen och läser lite. Jag hann läsa 3 sidor, innan jag kände hur ögonen föll ihop. Jag somnade direkt utan att känna mig speciellt trött faktiskt. Sängen kan vara bland det skönaste jag legat i, den luktar nytvättat, jättegott. Åh, jag kommer sova som en drottning inatt. Jag la mig ner och skulle se på Bachelor som vi råkat börja fastna lite i, men det var helt omöjligt, 2 minuter, så höll jag på att somna.


Det är SÅHÄR hotellbadrum ska se ut.


Såhär såg min romantiska middag med mig själv ut. Mat och Paradise hotell! :D

 
Underbara slappardag! Älskart! Och vad gör den här sängen med mig? Tänk om jag aldrig mer vaknar när jag väl somnat hårt? :O

Nu ska jag i alla fall snart gå och lägga mig. Klockan är ju ändå 22.23. Haha! :D

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

paradise?

Upptäckte just att Paradise Hotel går att se på det här hotellet. Så efter ett skönt bad, smörjt in mig och rakat mig och gått runt i morgonrock i några timmar så ska jag snart bege mig ner i lobbyn och hämta en meny. Sen ska jag seriöst bänka mig här framför datorn, se Paradise Hotel och beställa upp mat. SÅ DET SÅ!

:D

För övrigt älskar jag kanalen "V" idag. Dom spelar mycket Justin Bieber. Är det här min dag eller? :D

LYCKA!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hanoi

Anlände i Hanoi i förrgår. Har sovit 2 nätter på ett mysigt litet hotell mitt i smeten. Det var rätt svårt att hitta bra restauranger i närheten men vi hittade ett ställe där vi åt struts och pommes. Sjukt god mat och vitlök smakade det!

Idag är jag sugen på grekisk pyttipanna. Eller grillat kött och potatissallad. Eller grillat kött och klyftpotatis med den goda vitlökssåsen. BRA att jag är sugen på svensk sommarmat. Varför känns det som att det är sommar hemma?

Vi skulle i alla fall flyga från Da Nang klockan 6 på eftermiddagen, men som vanligt i detta gulliga land är det ju förseningar osv hit och dit. Så kvart i 10 på kvällen lyfte planet äntligen. Vi landade här framåt 11 och skulle då hitta något boende. Vi hittade ett billigt, fräscht boende, på Joy Hotel, där vi sen sov i 2 nätter.

I morse vid 8.00 åkte dom andra tjejerna till Halong Bay. Jag som inte åker båt, av alla möjliga anledningar, stannade kvar i Hanoi. Jag tänkte, nu ska jag lyxa till det lite när dom andra åker iväg. Jag checkade in på Zephyr Hotell för en timme sen ungefär. Det här rummet kommer kosta 1.800.000 dong. Det blir ungefär 500 kronor.

Jag kommer ha det bra i alla fall, åkte hit med alla väskor. Fick ingen hjälp alls typ på det förra hotellet in i taxin. När jag stannade här utanför kom det ut 3 killar som tog alla väskor, när jag skulle ta upp en väska hörde jag bara "no, no, no, let me", så jag fick inte ens peta på väskorna. Så checkade jag in, fick ett lite större rum än det jag skulle haft egentligen. Fick information om att jag kunde ringa roomservice 24 timmar/dygn och beställa precis vad jag ville ha. Jag skulle komma ner lite senare och hämta en meny så kunde jag äta i sängen.

En av killarna la alla väskor på en vagn och hänvisade mig till hissen. Jag gick in, han gick in och tryckte på min våning och bad mig vanta uppe. Sagt och gjort, han kom efter en liten stund med alla väskor och tog min nyckel, låste upp rummet och lyfte av alla väskor, jag fick absolut inte hjälpa till. Han gick in, tände, visade mig hur tv och ac funkade, han visade mig vattenkokare, te, kaffe, sprit, vatten på toaletten och i kylskåpet, badkar och telefon. Han la väskorna fint och tackade för sig och sa att jag kunde ringa efter honom om det var något jag önskade.

Jag kommer bli bortskämd här har jag en känsla av. Snart ska jag hoppa in i duschen och njuta ordentligt, jag ska föna håret och platta det och så ska jag ta på mig morgonrocken och inte ta av mig den förrän jag måste ner och hämta en meny. KLART att jag ska beställa roomservice. :D

Så här sitter jag i min ensamhet nu och njuter av tystnaden. Så länge det varar i alla fall. Om någon timme är jag säkert uttråkad till max och längtar tills imorn när dom andra kommer tillbaka.

Så ikväll har jag gott om tid och ska nog lägga ut lite bilder tänkte jag! :D

För övrigt är Hanoi ett kallt ställe. Svensk sommar typ. Jättesvalt på kvällar och morgnar och helt okej varmt när solen tittar fram. Men i övermorgon åker vi till Thailand och DÄR, DÄR väntar solen på oss! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Imorgon Hanoi

Fortfarande kvar i Da Nang. Imorgon klockan 6pm drar vi vidare med flyg till Hanoi.

Nu har jag börjat längta något sjukt till Thailand. Sol, bad och ögongodis. Det är vad jag behöver. Jag är just nu vitare än jag var när jag lyfte från Sverige. Haha, inte okej!

Men vi har det bra, lugnt och skönt minsann. Vi sover mycket, äter god mat och har det allmänt bra i utlandet även att det regnar mest hela tiden.

Min hemlängtan har också gått över. :) Jag vill absolut inte åka hem. Jag önskar av hela mitt hjärta att min mage börjar sköta sig som jag vill och jag kan stanna längre än bara till januari.

Så. Om bara 5 dagar typ drar vi vidare till Thailand. Och solen, förhoppningsvis. Vietnam är bra, jättefint och allt såntdär. Men det är för lite turister för min smak, än sålänge. Om några år kommer det säkert vara lika mycket som i Thailand. Det enda stället, som det känns nu, som jag kommer sakna riktigt ordentligt i Vietnam är Nha Trang. Absolut.

Ikväll ska vi nog äta indiskt ser det ut som. Blev sugen på det där brödet med curry som Rebecca och Therese åt häromdagen när jag och Sanna sprang runt i 1½ timme för att hitta något normalt att äta. Haha.

Min mage mår bra sen igår morse, peppar peppar. Och såhär hoppas jag att det fortsätter. Det är så mycket skönare så. :)

Pusshaaj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilder.

Nu mår jag äntligen lite bättre, för 8 mile är på HBO på tv:n igen. Ögongodis får en alltid på gott humör. Så såg jag en så himla rolig bild bland Beccas bilder också. Nu ska jag försöka lägga in lite bilder, går det sakta, får ni några, om det går fort, så ska jag lägga ut massor! :D

    

Bild 1: Tågresan mellan Nha Trang och Tuy Hoa. Värsta resan jag varit med om med tanke på att jag mådde dåligt hela vägen. Annars hade det nog varit kanonkul! :)

Bild 2: En härlig kväll med början på Oasis med 3-rätters middag, vidare till Why Not- bar och avslutade på Sailor club. KUL kväll!

Bild 3: Nakendans i huset mitt ute i ingenstans. Då måste man få göra det bästa av situationen och dansa nakna till Justin Bieber innan sänggående!

     

Bild 4: Huset vi bodde i, i Tuy Hoa. Jättefint, synd att det låg så öde och att det va fuktskadat osv, annars hade det varit perfekt! Stranden var kanonfin!

Bild 5: Såhär såg vårat kök ut i huset.

Bild 6: Vi åkte taxi i 40 mil och fick se mycket intressant. Fick se en översvämning i en liten stad någonstans.

   

Bild 7: Toplessdag i solen på våran alldeles egna 1 mils strand.

Bild 8: Den underbara klassen jag var i i Tuy Hoas engelska-skola. SÖTA barn.

Bild 9: Bebis-Gecko i huset. Så söta dom är. Förutom den ilska geckon som anföll mig och Sanna.

   

Bild 10: När vi åkte taxi mellan Nha Trang och Hoi An åkte vi uppe i bergen, molnen var under oss och det slog lock för mina öron.

Bild 11: På en nattklubb (som stängde 23.00) där dom spelade öronbedövande musik och hade epilepsilampor på heeeela tiden. Sjukt kul att dansa av sig!

Bild 12: På en klubb i Hoi An, eller utanför, där det skulle vara mycket folk. Vi gav upp väntandet på folket vid 23 typ och åkte vidare.

(För övrigt, förlåt för att bilderna kommer i sån ruskig oordning, men jag tar av allas bilder.)

   

Bild 13: Efter den öde klubben åkte vi vidare till en annan liten bar, inget dansgolv osv, men rätt mys ändå!

Bild 14: Sanna vid floden. Fint väder dagen till ära!

Bild 15: En mysig liten gata som vi hittade när vi var ute och äventyrade.

   

Bild 16: Åh, jag blev plötsligt jättesugen på kyckling. Eh? Vem vill köpa såna där kycklingar?

Bild 17: Hotellrummet när vi kom hit till Da Nang förut idag. Men det kändes inte bra, inga restauranger runt omkring och helt dött. Så vi åkte in till stan igen där vi nu bor.

Bild 18: Utsikten från det hotellet. MYCKET finare än den vi har nu dock, sitter till och med galler runt hela balkongen på det här stället!

Nu kommer det lite äldre bilder igen, tror jag.

   

Bild 19: Dans på Sailor Club (Nha Trang). ÄLSKADE Sailor Club, jag saknar dig! <3 (Notera italienaren som hånglar upp en tjej i bakgrunden, han vaaaa på!)

Bild 20: Älskade, fina Oasis (Nha Trang). Bakisdag där. Sjukt bra ställe, underbar mat osv.

Bild 21: En bild på allra första, den bästa, middagen i Vietnam!


Så! Nu har det tagit 1½ timme att ladda upp dom här bilderna (8 mile började när jag började ladda upp, nu är den slut). Så njut ordentligt.
Nu ska jag krypa ner med min bok i sängen, sen sova. Och hålla tummarna att jag mår bättre imorn!










Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

da nang

Just nu ligger jag på hotellrummet i Da Nang och mår bajsdåligt. Jag mår illa, kallsvettas och har jätteont i magen. Samma skit som innan jag åkte helt enkelt, som jag haft 2 ggr innan den här resan. Det börjar bli tröttsamt, jag vill följa med dom andra ut och ha roligt och inte behöva må såhär illa. Jag står inte ut längre.

Idag har jag börjat fundera. Jag tror att det bara blir dom här två månaderna i utlandet, dom jag planerat sen innan. En månad i Vietnam och en i Thailand. Jag börjar bli orolig att det kan vara något allvarligt och sen har jag börjat fundera på om det kan vara något ångestrelaterat. För det är alltid när det händer något på resan jag blir sån här. Och är det det, så är nog inte backpackning någonting för mig. Jag är mer en chartermänniska. Jag vill vara på samma ställe hela tiden, lära känns stället och folket och inte åka därifrån förrän jag ska åka hem till Sverige igen. Som att åka någonstans jag trivs och bli kvar där, jobba lite kanske osv skulle nog vara något för mig istället.

Jag antar oxå att det inte blir alls roligt för dom andra tre när jag mår dåligt och klagar hela tiden heller. Jag skulle betala DYRA pengar för att få må bra igen. Inte ha dom här besvären mer som jag haft så många gånger dom senaste månaderna. Jag önskar inte ens min värsta fiende att må såhär dåligt.

När jag mår dåligt får jag sån fruktansvärd hemlängtan, då vill jag bara sätta mig på första bästa plan hem och åka hem till mamma och tryggheten igen. Vad jag inte alls vill hem till är snön och kylan. Jag älskar värmen här och att inte behöva tänka på kyla och kläder osv.

Men så känner jag det samtidigt att om jag skulle åka hem, skulle alla titta på mig och bara "jaha, hon klarade inte av att vara borta sålänge, svaga människa" och så skulle jag ångra mig så fort jag landade i Sverige och fick se snön. Då skulle jag längta tillbaka direkt.

Usch, vilket tråkigt inlägg det blev. Hemlängtan är stor nu. Jag vill hem till mamma, pappa, simon som inte ens skulle sakna mig, Kim, älskade soffan i vardagsrummet, min dator, tv, filmer med svensk text, paradise hotel, mammas mat osv. Det enda jag inte saknar idag är kylan.

Herregud, säg åt mig att sluta gnälla. Jag är utomlands, så mångas dröm just nu. Ute är det 25 grader, jag ligger med ac:n inställd på 30 grader, annars blir det för kallt, börjar jag må bättre snart ska jag ringa dom andra och gå ner och ta en drink på baren. Kan jag sluta tro att jag har det dåligt eller? Vafan. Inte okej.

Förlåt så jättemycket för världens tråkigaste reseinlägg. Men just nu känner jag mig bara ensam och nere. Dom andra gjorde sig iordning och gick ner för att festa. JAG VILL MÅ BRA! Kan inte alla bara skicka mig en liten tanke och hoppas att jag mår bättre snart?

Ps. När jag mår bättre ikväll ska jag lägga in bilder, om internet vill vara med vill säga, teckningen är värdelös.

PUSS!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fortfarande hoi an.

Vi sitter fortfarande kvar i hoi an. Och ni kommer inte f[ n[gra nya bilder ikv'll heller d[ jag l[nar datorn nere i lobbyn p[ hotellet. Jag f[r ta det d[ vi [ker till da nang imorgon.

Jag ligger massa efter har jag m'rkt. Jag har ju inte ber'ttat n[got om huset ;ver huvud taget. Vi hamnade i alla fall p[ en engelska.-skola i tuy hoa. D'r trodde vi alla att vi skulle g[ in i en och samma klass och prata med sm[ grupper av barn. MEN, s[ blev det inte, vi hamnade i varsin klass, jag kom in i en klass som bestod av n'rmare 20 barn och l'raren gick och satte sig l'ngst bak i klassrummet. Eeeeeh, jaha? Vad skulle jag g;ra nu? Men det gick bra, jag kom ig[ng och det var verkligen j'tteroligt att prata med dom sm[ vietnameserna. En liten kille och en tjej var verkligen j'ttebra p[ engelska. Dom pratade hela tiden och jag f;rstod mer vad dom sa 'n l'raren, s[ hon var ju inte mycket till hj'lp precis. Jag som hatar att prata inf;r folk fick st[ d'r framf;r 20 elever som aldrig sett en vit m'nniska och prata om mitt liv, mitt land och allt jag gillade osv.

I huset var vi v'l inte direkt med om n[got mer stort. Vi hade en mils strand alldeles f;r oss sj'lva, vilket vi drog nytta av och solade topless. Det var underbart, om nu det v'dret hade h[llit i sig. Vi fick 2 dagar p[ stranden, den tredje det var sol och lite disigt, l[g jag i huset, sov och l'ste eftersom att jag m[dde sjukt d[ligt.

Hela veckan egentligen i huset m[dde jag d[ligt. Jag m[dde illa, va tr;tt och sliten och m[dde bara allm'nt d[ligt. I Nha Trang m[dde jag inte d[ligt en enda dag. Jag b;rjade m[ d[ligt n[rgra minuter efter att vi satt oss p[ t[get fr[n Nha Trang till Tuy Hoa. Sen m[dde jag n[gorlunda bra 'nda fram till sista kv'llen vi var d'r. Usch. Det var hemskt. Bilresan, hit till Hoi An var inte heller speciellt roliga. Jag m[dde illa och hade inte sovit mer 'n typ 2 timmar den natten, s[ jag ville bara ha ett rum och sova. Vi kom fram hit, betalade dom 3 miljonerna det kostade att [ka taxi dom h'r 41 milen det var hit. 10 timmar i bil, inte speciellt roligt, dom verkar inte ha n[gon tidsuppfattning alls h'r. Han sa att det skulle ta 3 timmar. Eh? Efter 5 timmar var vi skapligt roade och det tog 10 TIMMAR! Sk;nt att 'nd[ kunna stanna n'r vi ville och 'ta och g[ p[ toa osv.

Nu 'r vi h'r, vi trodde det skulle va lite mer 'n s[h'r h'r i Hoi An men inget festliv alls. Men det k'nns som att det kvittar lite. Vi tar det lugnt och s[d'r.

Idag har det varit sol, Therese och Rebecca cyklade till stranden medans jag och Sanna tog en g[ngtur p[ stan. Vi hittade massa mysiga gator och [t precis vid floden. Det hr varit en riktigt mysig dag och vi har haft massa k'rlek i oss, jag och Sanna! Nu sitter vi nere i lobbyn, Sanna vid sin dator och jag h'r och Rebecca och Therese tar en liten powernap p[ rummet. Vi sitter h'r bland alla engelsm'n och dricker lite drinkar vi blandat p[ rummet, fanta och vodka. MMMM!

Imorgon har vi bokat buss vid 2 till Da Nang d'r vi kanske hoppas p[ lite strand och sol och bad. Det 'r vad vi l'ngtar efter allra mest just nu!

P[ l;rdag n'sta vecka drar vi till Thailand. Det ska bli nice! Innan dess blir det Hanoi och dom andra ska [ka ut till Halon bay, med b[t. Vilket jag inte 'r ettdugg sugen p[. Snorkla, [ka b[t och fiska. Nej... Inte b[t. Huuua.

P[ m[ndag eller tisdag flyger vi nog till Hanoi. Det tar 50 min ungef'r, och det tar ungef'r 15 timmar med t[g. Intespeciellt sugna p[ att sl'nga bort en heldag p[ att sitta p[ t[g n'r man kan flyga p[ bara n[gra ynka minuter!

Hoppas ni har det bra d'r hemma i sn;n! Vi har det varmt och sk;nt h'r, klockan 'r lite ;ver 7 och vi sitter h'r ankl'dda utomhus och bara njuter!

Ni kan ju l'sa p[ mina v'nners bloggar ox[, tror dom har uppdaterat mer 'n vad jag har! PUSS p[ er allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hoi an

Nu är vi i Hoi An, jag har inte hunnit uppdatera nånting alls på snart en vecka. Men antingen ikväll eller imorgon, DÅ ska jag berätta om allt som hänt! :) Och lite bilder ska ni få oxå! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta se på tv, äta chips och dricka cola för att bota min förkylning och bakfylla!

Hoppas ni har det underbart i snön där hemma! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()