sjuk?

Är det seriöst såhär det ska va? Jag ska åka till Tunisien på måndag, med hela min familj. Simon har legat sjuk typ hela veckan och är fortfarande inte bra, mamma började känna sig dålig i torsdags kväll och blir bara sämre och sämre, JAG, har haft ont i halsen och varit lite förkyld hela veckan men IDAG, tog det fart. Jag är jätteförkyld och har jätteont i halsen och huvud. Och pappa, ja han brukar klara sig undan allting men även han har lite ont i halsen och är småförkyld. Känns kul. JÄVLIGT ROLIGT.

Inget avbokningsskydd heller. MEN, vem vill avboka sin resa? Jag får väl gå på tabletter hela veckan om det ska va så. Ligga på stranden och pressa även att snoret rinner och huvudet typ sprängs. HÄÄÄÄRLIG semester.

Men, nu hoppas vi ju alla att vi alla ska bli friska innan måndag kväll. Det har jag faktiskt bestämt nu. På måndag, runt halv 3 knäpper vi med fingrarna så är alla friska! :D Så åker vi iväg och har en helt underbaaaar vecka i solen! :D

Så får det bli.

Usch, igår kväll hade jag en hemsk kväll. Jag grät som om det hade hänt något jättehemskt. Jag gick ut och gick typ en timme för att försöka rensa mina tankar och gråta ut en massa. Det gick inte över, jag va lika ledsen när jag kom hem igen. Och så blev jag lite orolig också.. Inte okej att göra mig orolig mitt i natten.

Plus att DU skrev en massa saker som fick mig att hoppas. INTE okej!

Jaja. idag ska jag och antagligen hela familjen ligga i soffan och bara kurera oss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

igen..

Jag blev lite sugen på att blogga lite igen. Inte hänt på hur länge som helst. Men nu händer det rätt mycket i mitt liv och jag skulle vilja skriva om det bara. Ingen läser min blogg längre, men vad gör väl det?

Sommarjobbet på Åbro har iaf tagit slut och det har gått skitbra. Jag har trivts hur bra som helst. Jag var ledig 2 veckor efter det och nu är jag inne och jobbar en vecka igen. Med den där hemskt tanten jag berättade om i början av sommaren. Än sålänge har det gått bra, men det är sista dagen idag och då händer väl allt på samma gång! :P

På måndag åker jag till Tunisien för en vecka av sol och bad! Ska bli heeeeeeeelt underbart. Ska bara njuta av livet.

Den 11e november drar jag ifrån Sverige i 2 månader ca. Vi börjar i Vietnam och åker sen vidare till Thailand efter en månad för att festa som aldrig förr! :) Åker med Rebecca, Therese och Sanna.

Så. Lite uppdatering.

Ja juste, den 7e oktober åker jag till Norge också. Hälsa på Kim i hennes nya hemstad. Ska bli jätteroligt. Vi har inte umgåtts på hur länge som helst.

Nu ska jag ta tag i mig lite. Sminka mig och klä på mig, sen åker jag mot Åbro för att göra min sista dag där innan det bär av utomlands! :D

Pussheej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()